vervolgslider-stoelen

Een professioneel inrichtingsadvies dat rekening houdt met efficiëntie en persoonlijke voorkeuren, daarvoor gaat u naar Rob Wijnen kantoorinrichting. Een ontspannen werksfeer en goede prestaties zijn een must voor iedere organisatie.

Wij hebben een jarenlange ervaring in deze branche en weten wat er komt kijken bij het inrichten van een nieuwe kantoor- of projectinrichting. Of dit nu een professionele of een particuliere thuiswerkplek is, wij staan klaar voor u met een gedegen ergonomisch advies.

Advies kantoorinrichting

Als u een advies voor project of kantoorinrichting wilt hebben, komen wij graag bij u langs om dan ter plekke te adviseren bij het (her)inrichten van uw project.

Wij maken voor u een professioneel, ruimtelijk 2D of 3D ontwerp op basis van moderne, ergonomische inzichten door speciaal opgeleide kantoorontwerpers en binnenhuisarchitecten. Rob Wijnen is in het bezit van diploma huisvestingskunde (HKPI) van de Nederlandse Vereniging van Inrichtingskunde en Huisvestingskunde (NVIH) en heeft ruime ervaring  in het geven van ergonomie advies. Wilt u graag meer  weten over ergonomisch advies, kantoorinrichting  en ontwerp, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

pijler-advies

 

Vragen? Bel ons op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie?
Bel ons op:  0493 380 592

Of laat ons u terugbellen!

  1. (*)
    Ongeldige invoer
  2. (*)
    Ongeldige invoer
  3. Ongeldige invoer
  4. Ongeldige invoer

icon-facebookicon-linkedinicon-twitter

Kanaalstraat 19, 5711 ED Someren, 0493 - 380 592, info@robwijnenkantoorinrichting.nl

Ontwerp & Realisatie