vervolgslider-stoelen

Alias:
Alias is een historisch merk van Italiaans designmeubilair. Alias heeft een sterke band met gevestigde ontwerpers zoals Alberto Meda, Philippe Starck en Studio PearsonLloyd. De Alias collectie bestaat uit stoelen, tafels, fauteuils, banken, bedden, opbergmeubilair en containermeubelen.

Allermuir:
Allermuir produceert een exclusieve range van stoelen, krukken, tafels en soft seating voor restaurants, loungeruimtes, openbare ruimtes en ontvangstruimtes.

Bèta:
Bèta kantoorstoelen is een Nederlands bedrijf dat in 1968 is opgericht. Bèta produceert kantoor-, werk-, en conferentiestoelen.

Bisley:
Bij Bisley kantoormeubelen worden stalen opbergmeubelen geproduceerd. Bisley is een Britse producent.

Buzzispace:
Buzzispace is een producent van een breed assortiment aan akoestische oplossingen. Buzzispace producten zijn gemaakt van ecologisch vilt, dat 100% recyclebaar is.

Casala:
Casala is een producent van modern projectmeubilair. De stoelen van Casala zien er niet alleen goed uit, maar zijn daarbij ook erg comfortabel.

Davant:
Davant creëert zitvormen op maat. Davant produceert zitmeubelen in alle vormen, kleuren en materialen. Davant voorziet onder anderen de zorgsector, het onderwijs, de recreatiemarkt, kinderopvang en kantorenmarkt van passende zitoplossingen. Davant producten zijn meer dan functioneel alleen, bovendien kunnen de stofferingen bedrukt worden in elke gewenste print.

Giroflex:
Giroflex is een traditioneel Zwitsers bedrijf waar kwaliteit, functionaliteit en ergonomie bij iedere bureaustoel vooraan staan. Giroflex bureaustoelen made in Switzerland!

Håg:
Håg ontwerpt, produceert en verkoopt duurzame en ergonomische bureaustoelen. Met een bureaustoel van Håg bent u gegarandeert van een zitoplossing van hoge kwaliteit. De visie van Håg is: Make the world a better place to sit!

Herman Miller:
Herman Miller is een Amerikaans designmerk op het gebied van kantoormeubilair en bureaustoelen. Herman Miller is bekend vanwege het wereldberoemde design van de Aeron bureaustoel uit 1994. Bovendien is Herman Miller een van de pioniers van de cradle to cradle filosofie.

Mavva:
Mavva produceert akoestische panelen, glasfolie en wandvinyl. Mavva is tevens producent van bedrukte en onbedrukte lampenkappen. Mavva lampenkappen voorzien van vilt hebben een prima akoestische werking.

Nice Price Office:
Nice Price Office is een producent van kantoormeubelen die een positieve invloed hebben op de werkomgeving. De producten van het Nice Price Office assortiment zijn afgestemd op elkaar, waardoor een representatieve werkomgeving wordt gecreëerd.

Offecct:
Offecct is een Zweeds bedrijf opgericht in 1990. Offecct ontwikkelt en produceert duurzaam designmeubilair voor ontmoetingsruimtes.

 

Ongo:
Het Duitse Ongo is een jonge dynamische zitspecialist. Ongo streeft met haar designzitkruk de perfecte mix tussen ontwerp en functionaliteit na. Bij de Ongo kruk zijn oefeningen met feedback mogelijk.

Palmberg:
Palmberg is een Duitse fabrikant van kantoormeubilair. Palmberg produceert met succes hoogwaardige en moderne kantoorinrichtingen voor de Europese markt. Palmberg: "Ik ga met plezier naar kantoor!"

Pami:
Pami is een Belgische fabrikant gevestigd in Overpelt. Pami ontwerpt kantoorconcepten en realiseert een inspirerende werkomgeving. Pami doet dat met hedendaags meubilair of zelfs met maatwerk.

RBM:
RBM is een Zweedse producent van zitmeubelen en tafels. RBM heeft een collectie die ontmoetingsplaatsen nieuw leven inblaast. De RBM collectie is gebaseerd op het noorderlicht, met een Scandinavische identiteit.

RH:
RH ontwikkelt bureaustoelen vanuit het perspectief van de eindgebruiker en RH levert daarmee zeer functionele en comfortabele stoelen die precies geschikt zijn waarvoor ze ingezet worden. De naam RH is afkomstig van de oprichter van het bedrijf Rolf Holstensson. Vanuit het gebrek aan geschikte stoelen zag hij een markt voor slimme bureaustoelen en werkstoelen. RH stoelen worden door ergonomen aangeprezen.

Satelliet:
Satelliet is al meer dan 40 jaar een toonaangevend bedrijf voor het leveren van producten in de hospitality markt. Satelliet levert een hoge kwaliteit van horeca en projectmeubelen.

Score:
Score is een Nederlandse producent van ergonomisch verantwoorde bureaustoelen en aanverwante ergonomische accessoires. Bij Score zorgen ze ervoor dat u altijd een passende stoel kunt krijgen d.m.v. maatwerkoplossingen.

Senator:
Senator is de grootste fabrikant van kantoormeubilair en werkplekken in Groot-Brittannië. Senator kan alles leveren wat nodig is voor een moderne kantooromgeving.

Van Esch:
Van Esch is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in de productie van garderobesystemen en entreeaccessoires. Van Esch maakt voor iedere ontvangstruimte een passende oplossing. Maatwerk is één van de specialiteiten die Van Esch in huis heeft.

Vepa:
Vepa is een Nederlandse fabrikant opgericht in 1971. De Vepa collectie is "Made in Holland" en bestaat uit bureausystemen, opbergmiddelen, wandsystemen, tafels en stoelen. De Vepa producten worden volledig in de eigen fabriek in Hoogeveen gemaakt.

Vepa bins:
Vepa bins is een familiebedrijf uit Den Helder die een groot en gevarieerd assortiment heeft van kapstokken, brievenbussen, afvalbakken, kantooraccessoires, kunstplanten, displays en interieurverzorging.

Viasit:
Viasit ontwerpt en produceert innovatieve, strak vorm gegeven, kwalitatief en technisch hoogwaardige stoelen. In het Viasit assortiment zitten ergonomische bureaustoelen en bijpassende vergaderstoelen. Viasit is een toonaangevende Duitse fabrikant.

icon-facebookicon-linkedinicon-twitter

Kanaalstraat 19, 5711 ED Someren, 0493 - 380 592, info@robwijnenkantoorinrichting.nl

Ontwerp & Realisatie