Lounge

Comfortabele fauteuils en design loungestoelen en banken

In een moderne kantooromgeving is steeds vaker een plek waar communicatie, samenwerking en kennisdeling centraal staan. Dit gebeurd uiteraard op een ergonomisch verantwoorde manier.

Op een beperkt aantal vierkante meters kunt u individueel of in groepen werken en vergaderen in een aangename en huiselijke sfeer.

Of u voorziet een plekje met cosy fauteuills, uitgerust met een klein tafeltje en de nodige faciliteiten, om in afzondering geconcentreerd te werken. Dit gebied kan ook gebruikt worden voor informeel overleg met collega’s.

Geconcentreerd werken in akoestisch meubilair

Door de hoge rug en  dempende functie kan een akoestische fauteuil of bank gebruikt worden om in te bellen, kort te overleggen met een collega of om even in te ontspannen.

Perfect voor kantooromgevingen, restaurants en andere publieke ruimtes. Bovendien respecteert een akoestische werkplek met geïntegreerde absorberende wanden de akoestische en visuele privacy van elke medewerker.

Rob Wijnen Kantoorinrichting helpt u graag met een ontwerp voor uw eigen prettige lounge plek.

 

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 380 592
info@robwijnenkantoorinrichting.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×