Reviews

Bedrijfsnaam

Swinkels Nutrition B.V.

“Voor ons nieuw kantoor met spreekkamer aan huis zijn we een hele prettige samenwerking aangegaan met Rob Wijnen Kantoorinrichting. We hebben Rob ervaren als zeer betrokken. Meteen van begin af aan wist Rob feilloos aan te voelen waar onze behoeften en kwaliteitswensen lagen en wist hij dit op een hele prettige, informele maar deskundige manier te vertalen naar een mooi stijlvol ontwerp. Van tekening tot realisatie heeft Rob ons geadviseerd en begeleid op gebied van sfeer, ergonomie en akoestiek. Dit heeft geresulteerd in een fantastische werkplek!”

Bedrijfsnaam

Pomaz B.V. Inrichting kantoor en scholingsruimte

“Met dank aan het zeer deskundige advies over de functionaliteit als zeker ook met oog voor het design en uitstraling, mogen wij nu met trots gebruik maken van een compleet ingericht (groot) nieuw kantoor en een grote professionele scholingsruimte. Super mooi en alles klopt aan de gemaakte keuzes. De eerste klanten en gebruikers van de ruimtes zijn super enthousiast. Ook het uitproberen van diverse meubelen was prettig. Een volgende keer zullen we zeker weer bij Rob Wijnen aankloppen.”

Bedrijfsnaam

Pomaz BV - Groothandel in zwembad- en watertechniek

“Via een verrassend en passend interieuradvies (van Marije-Huijs interieuradvies & styling) voor een nieuw kantoor en scholingsruimte zijn wij bij Rob als toeleverancier voor de inrichting terecht gekomen. En Rob heeft dat totaaladvies op een prettige en deskundige manier doorvertaald in zijn eigen vakgebied. Met zicht op de details die voor ons belangrijk zijn, van gebruik tot uitstraling. Na order volgde een heldere en snelle communicatie, opvolging en plaatsing.”

Bedrijfsnaam

Machinefabriek JMBA BV

“Met Rob Wijnen hadden we gelijk de klik van yes dit gaan we samen doen. Ook Esther heeft haar stempel gezet met haar mooie idee om tapijt en vinyl te combineren, wat nu een erg mooi detail is geworden. Out of the box denkend zijn we samen tot een zeer mooi resultaat gekomen. Nu bijna een half jaar verder zeggen we nog steeds wat hebben we toch een fijne werkomgeving. Rob en Esther bedankt.”

Bedrijfsnaam

Angel Eggs BV

“Met Rob Wijnen kantoorinrichting hebben wij onze samenwerking als zeer positief en inspirerend gevonden. Ze zijn erg geslaagd in het ontwerpen van een mooi kantoorpand. Of het nu advies is over meubilair, kleuren, behang, decoratie, aankleding en inrichting, wij zijn hier zeer tevreden over. Ook de service en de betrokkenheid.”

Bedrijfsnaam

Gemeente Veldhoven

“In Rob Wijnen Kantoorinrichting hebben wij bij de Gemeente Veldhoven een partner gevonden waar wij heel graag mee samenwerken. Rob denkt met je mee, of het nu gaat om meubilair, logistiek, service of inrichting. Hij is altijd correct, professioneel en heeft slimme (praktische) ideeën. Het meubilair is van een goede kwaliteit. Rob is er wanneer hij er moet zijn en je weet altijd waar je aan toe bent.”

Bedrijfsnaam

Van Rijssel Carrosseriebedrijf BV

“Rob en Esther zijn prettige personen om mee samen te werken. Ze hebben geduld en hun betrokkenheid is erg groot. Van idee naar tekening naar kleurstalen opvragen naar uitvoering, niets is ze teveel. Samenwerken met opdrachtgever naar een uiteindelijke totaalinrichting van kantoor, spreekkamers en kantine. Wij zijn erg blij met het eindresultaat!”

Bedrijfsnaam

Maurice Kassenbouw BV

“Rob Wijnen was een onbekende voor ons, maar we kregen (niet zoals een wel bekend spreekwoord aangeeft) vanaf dag 1 een goed gevoel bij het gezamenlijk opstellen van de plannen voor het opnieuw inrichten van ons gerenoveerd kantoorpand. Uiteindelijk hebben we een nieuwe inrichting waarmee we zeer tevreden zijn en met wat gedurfde maar heel goed geslaagde wanden.”

Bedrijfsnaam

Yili Innovation Center Europe

“Wij hebben Rob Wijnen Kantoorinrichting als partner gehad bij de bouw/inrichting van ons kantoor in Wageningen. Voor, tijdens, maar zeker ook na de bouw(!) hebben we de samenwerking als zeer professioneel en plezierig ervaren. Rob denkt sterk mee met de plannen en helpt de plannen te verwezenlijken. De afwerking van onze custom-made inrichting was dan ook van een zeer hoog niveau. Ik kan Rob zeker aanraden!” 

Bedrijfsnaam

Edumar

“Onze samenwerking met Rob Wijnen was zeer positief en hij heeft ons met zijn ideeën enorm geholpen om een mooie en fijne werkomgeving te creëren. We hebben een kantine met een fijne huiselijke sfeer en werkplekken die goed ingericht zijn met weinig middelen. We hebben de samenwerking als zeer positief ervaren en er zijn al verschillende klanten en leveranciers die doordat ze het hier gezien hebben ook met Rob in zee zijn gegaan. Dit zegt genoeg denk ik. Top bedrijf!!”

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 380 592
info@robwijnenkantoorinrichting.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×