Nieuws

*Weer een mooi project gerealiseerd bij Pomaz B.V. Groothandel in zwembad- en watertechniek in Geldrop.
In samenwerking met Marije van Huijs interieuradvies & styling hebben we het kantoor en de scholingsruimte in mogen richten. Zie de foto’s van dit project in onze pagina projecten. In het nieuwe jaar staan er nog meer mooie projecten gepland. We houden u op de hoogte!

 

*Onze website heeft een nieuw jasje gekregen. Achter de schermen is wekenlang hard gewerkt aan een nieuwe en frisse uitstraling.  Wij zijn erg trots op het resultaat!

Deze nieuwe website laat zien wie we zijn en wat we doen. Wij hopen u nu nog duidelijker te kunnen informeren en enthousiast te maken over onze producten, werkwijze en projecten. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje in ons vernieuwde gerealiseerde projecten album. Hierin vindt u een heleboel nieuwe foto’s met al het werk waar we ontzettend trots op zijn.

Een website is nooit af. We gaan ook de komende tijd door met het ontwikkelen van pagina’s en foto’s. Bezoek onze website dus regelmatig om op de hoogte te blijven!

Natuurlijk blijven we u ook graag te woord staan via telefoon en e-mail, dus neem gerust contact op.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 380 592
info@robwijnenkantoorinrichting.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×