Ergonomie

Voorkomen is beter dan genezen

Rob Wijnen Kantoorinrichting ondersteunt u in uw inspanningen voor het creëren van een gezonde en aangename werkomgeving voor u en uw medewerkers. Ergonomie verbetert de gezondheid en het welzijn van de medewerkers en werkt uiteindelijk door in een verhoogde productiviteit en een lager ziekteverzuim.

Een gezond bedrijf presteert beter met een ergonomische stoel!

Ergonomische bureaustoelen en werkplekken

Deze uitgangspunten liggen dan ook aan de basis van het assortiment ergonomische bureaustoelen en werkplekken van Rob Wijnen Kantoorinrichting. Rob Wijnen is in het bezit van diploma huisvestingskunde (HKPI) van de Nederlandse Vereniging van Inrichtingskunde en Huisvestingskunde (NVIH) en heeft ruime ervaring in het geven van ergonomisch advies.

Rob is specialist in het adviseren van ergonomische hulpmiddelen, bijvoorbeeld; ergonomische bureaustoelen, toetsenborden en muizen, voetenbanken, documenthouders en laptophouders.

Zoals het hoort bij ergonomie staat de mens daarin centraal en voldoen de ergonomische producten aan hoge eisen op het gebied van gebruiksgemak, functionaliteit en design.

Rob Wijnen Kantoorinrichting biedt dan ook voor elke werkpleksituatie de juiste ergonomische oplossing en het juiste product.

Wilt u graag een gedegen advies over een ergonomische werkplek?

Of u nu een ergonomische bureaustoel wilt kopen of een advies voor ergonomisch meubilair, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Het is zelfs mogelijk een ergonomische bureaustoel of ergonomische kruk te testen.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 380 592
info@robwijnenkantoorinrichting.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×