Alias

Alias is een historisch merk van Italiaans designmeubilair. Alias heeft een sterke band met gevestigde ontwerpers zoals Alberto Meda en Philippe Starck .

Allermuir

Allermuir produceert een exclusieve range van stoelen, krukken, tafels en soft seating voor restaurants, loungeruimtes, openbare ruimtes en ontvangstruimtes.

Artifort

Bij de exclusieve Artifort meubels wordt kunst met comfort gecombineerd.

Bejot

Het Bejot assortiment bestaat voornamelijk uit zitmeubelen met de focus op ergonomie en akoestiek. Bejot valt op door functionaliteit en originaliteit.

Bert Plantagie

Bert Plantagie heeft een stijlvolle en tijdloze collectie moderne meubelen op ambachtelijke wijze vervaardigd.

Bisley

Bij Bisley kantoormeubelen worden stalen opbergmeubelen geproduceerd. Bisley is een Britse producent.

Bold Monkey

Bold Monkey produceert betaalbare designmeubelen, extravagant, leuk en net even wat extra's.

Buzzispace

Buzzispace is een producent van een breed assortiment aan akoestische oplossingen. Buzzispace producten zijn gemaakt van ecologisch vilt, en 100% recyclebaar.

Casala

Casala is een producent van modern projectmeubilair. De stoelen van Casala zien er niet alleen goed uit, maar zijn daarbij ook erg comfortabel.

Cascando

Cascando voor hoogwaardige zitelementen, akoestische meubelen en authentieke interieur accessoires die tot de verbeelding spreken.

Dataflex

Dataflex een fabrikant van beeldschermarmen van Nederlandse bodem, die zich vooral gespecialiseerd heeft in ergonomische oplossingen voor werkplekken.

Davant

Davant creëert zitvormen op maat, zij produceren zitmeubelen in alle vormen, kleuren en materialen. Origineel, fris, toepasbaar. Meer dan functioneel alleen.

De Vorm

De Vorm meubilair is verrassend en tijdloos. de Vorm is ook bekend van het meubilair gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

Dutchbone

Dutchbone is een dynamisch label dat zich richt op de ontwikkeling, import en verkoop van wereldwijd geïnspireerde meubels en accessoires.

Emeco

De designstoelen van Emeco combineren een elegant design met uitzonderlijke duurzaamheid. De Emeco Navy Chair uit 1994 is één van de bekendste stoelen.

Enea

Enea meubilair valt op door zijn veelzijdigheid, het comfort en de functionaliteit van de producten, die veelal zijn bekroond.

Håg

Håg ontwerpt, produceert en verkoopt duurzame en ergonomische bureaustoelen. Met een bureaustoel van Håg bent u gegarandeert van een juiste zitoplossing.

Halle

Halle staat bekend om het Scandinavisch design met een hoge kwaliteit.

Interstuhl

Interstuhl laat mensen gezonder, prettiger en mooier zitten op kwalitatief hoogwaardige kantoorstoelen. Betere prestaties op kantoor door efficiënt zitten.

Kristalia

De hedendaagse design meubels van Kristalia worden gekenmerkt door een eigen gezicht, gericht op dynamische, jonge organisaties en consumenten.

Lande

Het Nederlandse Lande is het meubelmerk voor projectmeubilair dat verder gaat. Lande heeft een uitgebreide collectie en maatwerk meubilair.

Mikomax

Mikomax produceert stress preventieve, ergonomische, flexibele en akoestische kantoormeubelen, passend in iedere kantoorinrichting.

Muuto

Muuto streeft ernaar om de traditie van Scandinavisch design voort te zetten met nieuwe en originele perspectieven.

Palmberg

Palmberg is een Duitse fabrikant van kantoormeubilair. Palmberg produceert met succes hoogwaardige en moderne kantoorinrichtingen voor de Europese markt.

Pami

Pami is een Belgische fabrikant gevestigd in Overpelt. Pami ontwerpt kantoorconcepten en realiseert een inspirerende werkomgeving.

RBM

RBM is een Zweedse producent van zitmeubelen en tafels. RBM heeft een collectie die ontmoetingsplaatsen nieuw leven inblaast.

RH

RH ontwikkelt bureaustoelen vanuit het perspectief van de eindgebruiker en RH levert daarmee zeer functionele en comfortabele stoelen die precies geschikt zijn.

Satelliet

De collectie van Satelliet omvat sfeervolle producten zoals banken, tafels, stoelen en fauteuils voor binnen en buiten voor vooral de hospitalitymarkt.

Scab Design

Scab Design is een fabrikant van kleurrijke stoelen die uitermate geschikt zijn voor projectinrichting en horeca.

Score

Score is een Nederlandse producent van ergonomisch verantwoorde bureaustoelen en aanverwante ergonomische accessoires.

Senator

Senator is de grootste fabrikant van kantoormeubilair en werkplekken in Groot-Brittannië. Senator kan alles leveren wat nodig is voor een moderne omgeving.

Softline

Softline is een Deense producent van innovatief design meubilair op het gebied van lounge, wonen en openbare ruimtes.

Spoinq

Spoinq meubilair is een Nederlands meubelmerk. Bij Spoinq kunnen designmeubels naar eigen ontwerp worden samengesteld.

Toothezoo

TOOtheZOO is een Nederlands label dat zich richt op het ontwikkelen van inspirerende design meubilair voor kantoren, hotels en openbare ruimtes.

De Valk

Meubelfabriek de Valk heeft een groot assortiment stoelen maar ook zitelementen, barkrukken, tafels voor horeca- en projectinrichting.

Vepa

Vepa heeft zich sinds 1971 ontwikkeld tot één van de meest veelzijdige en vooral duurzame kantoor- en projectmeubelfabrikanten van Nederland.

Viasit

Viasit ontwerpt en produceert innovatieve, kwalitatief en technisch hoogwaardige bureaustoelen en vergaderstoelen vanuit Neunkirchen/Saar Duitsland.

Worktrainer

Worktrainer verkoopt actief meubilair in allerlei verschillende soorten. Bewegen op het werk met de bureaufiets, walkdesk of een zit-sta bureau.

Zuiver

Zuiver is een Nederlands label, puur en eigentijds design, met een grote collectie vriendelijk geprijsde meubels en woonaccessoires.

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 380 592
info@robwijnenkantoorinrichting.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×