Opbergen

De ideale opbergruimte op kantoor

In uw werkomgeving is het fijn om alles netjes te organiseren en weer makkelijk terug te vinden. Ondanks de digitale revolutie zijn er nog veel documenten te bewaren en op te bergen.

Voor al deze informatie is een degelijk opbergsysteem onmisbaar. Van rolluik -en schuifdeurkasten, ladeblokken en lockerkasten, documentatie- en brandwerende kasten tot archiefstellingen.

Rob Wijnen Kantoorinrichting biedt u een compleet gamma gebruiksvriendelijke opbergmogelijkheden om uw documentatie gemakkelijk, overzichtelijk en veilig te archiveren en op te bergen.

Ook kan een opbergruimte een oplossing zijn voor akoestische problemen. U combineert graag stijl en stilte in één? Dan is een akoestische kast de perfecte oplossing voor u. Deze kasten bieden u en uw medewerkers ongeëvenaard akoestisch comfort.

Maatwerkkasten en pantry’s

Uw organisatie is uniek, uw werkomgeving is uniek, zijn standaardoplossingen moeilijk toe te passen?

Kastenwanden, directiekasten, kantoorkasten en pantry’s kan Rob Wijnen Kantoorinrichting volledig aanpassen aan uw voorkeuren, persoonlijke smaak en interieur d.m.v. maatwerk.

 

Contact

Heeft u vragen? Neem contact met ons op!

0493 380 592
info@robwijnenkantoorinrichting.nl
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×